KnowHow reklame og markting

Vi kan skaffe emner som siger”ja tak” til at få besøg af din sælger.

Det kan være vejen til bedre og mere effektiv udnyttelse af dine sælgere.De fleste virksomheder prøver at fritage sælgerne for administrativt arbejde, så de kan bruge mest mulig af deres tid på det gennemførende salg og kundepleje.Det er ofte en god beslutning, men det kræver til gengæld, at der er ressourcer til at lave det nødvendige forarbejde og planlægning.

KnowHow kan tilbyde dig at etablere den første kontakt til jeres potentielle kunder. 

Vi går så langt i dialogen med markedet, at vi finder frem til de virksomheder, der er så interesseret i at høre om dit produkt, at de siger ”ja tak” til at møde en af dine sælgere. 

 

Vi sørger for en mødeaftale
Når dialogen er indledt, er målet at etablere et møde mellem emnet og jeres sælger.
Denne mødebooking foretager vi via telefonen, og det kræver heller ikke sælgerens kostbare tid. Et team af erfarne phonere opnår resultater, som selv de garvede sælgere vil have svært ved at matche. Er en mødeaftale først i hus, overlades emnet til jeres sælger, der kan koncentrere sig om det væsentligste – at lukke salget.

Vi kan dokumentere resultater
Den seneste kampagne, vi har gennemført for en kunde, gav som resultat, at der blev aftalt møder for sælgerne med 56% af målgruppen.
 

Copyright © 2023. KnowHow Reklame & Marketing ApS. All rights reserved.